Вижте и целия текст: КОНФЛИКТСлед като в продължение на дни преносителите

...
Вижте и целия текст: КОНФЛИКТСлед като в продължение на дни преносителите
Коментари Харесай

Радослав Бимбалов: Спрете да наричате събитията в Израел и Украйн...

Вижте и целия текст:

 

" КОНФЛИКТ

След като в продължение на дни преносителите на заразния съветски мир у нас мълчаха за това, което се случи в Израел, безусловно от часове започнаха да рецитират в несвяст „ Конфликтът в Близкия Изток би трябвало да се реши с две самостоятелни страни “.

 

Родните российски ретланслатори (в лицето на партия Возрождение) в действителност просто повтарят руската, извънредно лицемерна позиция за усмиряване на неумирим конфликт, в чието основаване преди десетилетия руските империалисти са взели участие интензивно.

 

Стига толкоз.

 

Това в Израел не е КОНФЛИКТ както и това в Украйна не е КОНФЛИКТ и СПРЕТЕ ДА ГИ НАРИЧАТЕ ТАКА, неуважаеми лъжеприказчици.

 

В Украйна нахлу Червената Армия, да коли и заравя в общи гробове почтени свои „ братя “, а след това да разрушава учебни заведения, лечебни заведения, църкви и ориси, от разстояние, в всекидневен тероризъм.

 

Случилото се в Израел даже не е просто вероломен терористичен акт. Това е кръвожадно всеобщо ликвидиране, изпълнено и проведено невъзмутимо от стотици човешки екземпляри, подкрепяни и поощрявани от цели организации и страни.

 

КОНФЛИКТ има единствено в кухи глави, където копейките се блъскат една в друга. "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР